Lilla Hönshuset

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Lena - 15 juli 2010 10:31

 

Sommarlat!


Jag gillar att vara sommarlat! Lite kallt rosé på bryggan, boken om Saltöborna, ett korsord, en hund, en gubbe och gärna tre barn i närheten. Då hinner man inte så mycket mer än att bara vara just sommarlat.


Igår hade hembygdsföreningen "hemvändardag" i Ånäsparken. Så trevligt! Jag satt där och smidde silver bland andra hantverkare. Olivia passade på att smida sin första ring. Kul att även hon är intresserad och vill lära sig. Det är så otroligt roligt och avkopplande att skapa med sina händer. Ibland är det rent nödvändigt för hjärnan att få tänka på annat tror jag.


Många frågade om mina smycken var till salu eller om jag gör på beställning men tyvärr inte. Jag är alldeles för mycket nybörjare och allt tar lång tid för mig att göra. Det blir omöjligt för mig att ta betalt utan att skänka bort till materialkostnad. Vem vill betala min arbetstid?

Nej, jag smider för mitt höga nöjes skull och då främst till mig själv och till mina nära och kära.


Anmälde mig också till en målarkurs i höst..... Hm! I dessa sommarlata tider glömmer jag lätt bort min i vanliga fall ständiga tidsbrist.


Niklas visade bland annat upp sitt examensarbete som han gjorde i Österrike. En spännande utställning om en ny Permobil som dessutom resulterat i en bokrapport.


Niklas kompis Nils Jakobsson ställde ut bilder från vinter- OS och fotbolls-VM där han varit och arbetat som fotograf. Han har hela världens sportarenor som sin arbetsplats. Fantastiskt arbete och fantastiska bilder!


På kvällen avslutades hemvändardagen med pubafton i parken och goda grannar och goda kamrater var på plats. Vilken härlig dag i sommarvärmen.


Sommarlata Lena

Presentation


Hej och välkommen till Lilla Hönshuset!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lilla Hönshusets gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards