Direktlänk till inlägg 28 augusti 2016
Kokat Rödvinbärssallad idag. Passar bra på en söndag.
Så gott till älgkött!
Rödvinbärssallad:
2,5 kg rödvinbär
1,5 kg socker
1 msk mald kanel
1 msk mald kryddpeppar
1 msk mald nejlikor
1/4 L blandad ättiksprit
Vinbären kokas sakta 15 minuter. Då tillsätts sockret, ättikan och kryddorna. Bären får åter koka 30 minuter.
Helgen bjöd också på sonen Niklas 33-årsdag.
Tårta som inte blir för söt med yoghurt mellan tårtbottnarna tycker vi är gott.
Men först surströmming med ljuva släkten. Olivia kom från Norgeresa och Peter från Stockholm när bara doften var kvar.
Anita är för första gången inte med då hon ligger på sjukhuset. Hoppas på snar bättring för henne.
Önskar alla en bra ny vecka!
Lena
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 |
30 |
31 | |||||||
|